Mene sisältöön

Toimitilat Helsinki - NCC Aitio Business Park

Vapaat toimitilat Mannerheimintien Aitiosta!

 

NCC:n vuokrattavat toimitilat Helsingissä
– Aitio Business Park Mannerheimintiellä

Aitiopaikalle haluavat kaikki. Varmista, että yritykselläsi on toimitilat Helsingin uusimmassa ja toimivimmassa Business Parkissa. Aloita suunnittelu nyt – me NCC:llä palvelemme kaikissa toimitilojen hankintaan liittyvissä asioissa.

Aitiosta löytyy vapaita toimitiloja moneen makuun, ja autamme mielellämme toteuttamaan juuri teille sopivan kokonaisuuden. Jos olet epävarma siitä minkälainen ja minkä kokoinen tila palvelisi yritystäsi parhaiten, tutustu tarkemmin Aition toimitilaratkaisuihin äläkä epäröi ottaa yhteyttä!


Reittihaku, katso kartalta saapumisohjeet Aitioon.

Aition palvelut

Meille on tärkeää, että asiakkaidemme työnteko sujuu parhaalla mahdollisella tavalla, ja haluamme edesauttaa sitä toimitilojemme palveluiden avulla. Aitiosta saatkin yrityksellesi niin kokous-, ravintola- kuin toimistopalvelut sekä monia muita valmiita palveluratkaisuja.

Viihtyisyys ja töissä jaksaminen

Tyylikäs, joustava ja ihmisen kokoinen tilasuunnittelu sekä piha-alueen viihtyisyys ovat tärkeässä roolissa Aitiossa. Rakennuksen ja sen tilojen merkitys inspiroivana ja energisoivana ympäristönä on NCC:lle erityisen tärkeä asia rakentamisessa. Kun mieli voi hyvin, myös töissäkin jaksaa paremmin.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Voit vaikuttaa toimitilojesi valinnoilla myös tulevaisuutesi ympäristöön. Me NCC:llä otamme ympäristöasiat tarkasti huomioon, joten sinäkin voit toimitilavalinnallasi ottaa kantaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisen rakentamisen puolesta.


Aitio Business Park, vuokrattavat toimitilat, valmistumisaikataulu:

Vuokraa toimitilat Aitiosta

  Vivaldi muuttovalmis6.500 vuokrattavaa pinta-alaa

  Verdi

 syksy 2016
4.770 vuokrattavaa pinta-alaa

Sivun alkuun