Mene sisältöön

Toimitilat Helsinki - NCC Aitio Business Park
Tavoitteena BREEAMin outstanding-taso
 

Ympäristöystävällisyys

NCC haluaa toiminnallaan olla osana hillitsemässä ilmastonmuutosta sekä kunnioittaa ympäristöä. Jatkuvan kehitystyömme keskeinen asia on aktiivisesti etsiä uusia tapoja rakennusten energiankulutuksen vähentämiseksi. NCC:n toimitilakohteet pääsivät ensimmäisenä suomessa A-energialuokkaan. Olemme sitoutunet moniin ympäristön kuormittamista minivoiviin toimiin.

Ensimmäisenä ekologista excellent-tasoa

NCC tutkii jatkuvasti toimintansa ympäristöystävällisyyttä ja käyttää Euroopassa laajimmin käytössä olevalla BREEAM-ympäristöluokitusta. Luokituksessa on 5 eri tasoa; Pass, Good, Very Good, Excellent ja Outstanding. Järjestelmän vaatimustasoa kuvaa se, että Outstanding tasolla ei ole vielä yhtään rakennusta. Aitio Business Park saavutti ensimmäisenä Suomessa ja kolmantena rakennuksena pohjoismaissa kovatasoisen BREEAM Excellent -luokan ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on ulkopuolisen arvioitsijan todistus siitä, että rakennus todella on ekologinen.

NCC:n suunnittelutoimisto Optiplanilla on BREEAM-lisenssi, joka oikeuttaa luokituksen mukaisiin, kansainvälisten rakennuskohteiden ympäristöarviointeihin.

Green Lease by NCC

Rakennuksen käytön aikana tehdyillä valinnoilla on suuri merkitys sen hiilijalanjälkeen. Green Lease by NCC on uusi ekologinen vuokrasopimusmalli, joka tarjoaa kestävää kehitystä jokaiseen työpäivään. Green Lease mallissa rakennuttaja, kiinteistön omistaja sekä tiloissa toimiva vuokralainen sitoutuvat yhdessä energiatehokkuuden alentamiseen ja vihreisiin valintoihin. Lue lisää Green Lease by NCC:stä.


Ota toimitilan valinnalla kantaa puhtaamman ympäristön puolesta ja pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä. Toimitila Aitio Business Parkissa merkitsee myös parempaa yritysomaatuntoa.

Lue lisää    Lue lisää BREEAMista!          Lue lisää    Lue lisää EU:n GreenBuildingistä!


Lue lisää NCC:n ympäristövastuusta.

Sivun alkuun