Mene sisältöön

Toimitilat Helsinki - NCC Aitio Business Park
 

UUDET TOIMITILASI SIJAITSEVAT AITIOPAIKALLA

Aitiopaikalle nouseva Mannerheimintien Aitio Business Park on halutuin sijainti Helsingissä. Se sijaitsee parhaiden kulkuyhteyksien varrella,  mutta keskustan ruuhkasumppujen ulkopuolella. Sinne on helppo tulla mistä vain pääkaupunkiseudulta, niin julkisilla kuin omalla autollakin.

Tulevaisuudessa julkisen liikenteen merkitys kasvaa entisestään. Ympäristötietoiset ja valveutuneet yritykset haluavat panostaa toimitilojen sijainnissa yhteyksiin ja vähentää yksityisautoilua työmatkoilla. Aition sijainti on julkisten liikenneyhteyksien kannalta erinomainen. Mannerheimintie on pääkaupunkiseudun vilkkaimmin liikennöityjä väyliä niin bussilinjojen kuin raitiovaunujen osalta. Junaliikenteen kannalta Aitioon liikkuvat voivat hyödyntää niin Pasilan kuin Ilmalan asemia. Omalla autolla työmatkojaan taittavia puolestaan palvellaan joustavalla pysäköinnillä. 

Aitiopaikalta on hyvät näköalat joka puolelle, ja toimitila Aitiossa myös takaa brändillesi loistavan näkyvyyden vilkkaasti liikennöidylle Mannerheimintielle.


Aitiosta on komeat näkymät Mannerheimintielle
 

Sivun alkuun